Huomaamattomat kuulokojeet

Langatonta kuulemista pienessä koossa

Silk Nx sovitetaan pehmeiden silikonisovitteiden avulla ja se on heti käyttövalmis kuulontutkimuksen jälkeen ilman erillistä valmistusta. Silk Nx kuulokojeissa on langaton Ultra HD e2e langaton yhteys, jonka avulla kuulokojeissa on mahdollisimman luonnollinen ääni.Signia Silk Nx on yksi maailman pienimmistä kuulokojeista, joka tarjoaa erittäin huomaamattoman vaihtoehdon.

Maailman ensimmäinen luonnollisen kuuloinen oma ääni.

Kokonaiskuuluvuus ja luonnollisen kuuloinen oma ääni ovat onnistuneen sovituksen kulmakiviä. Moni kuulokojeen käyttäjä ja ensikojeen saaja miettiikin oman äänen kuulostavan omituiselta.

Uusi Signia Nx, maailman kehittynein kuulokojealusta tarjoaa kuuloalan ensimmäisen ratkaisun vähentämättä kuuluvuutta sekä puheen vahvistusta melussa, säilyttäen samalla luonnollisen kuuloisen oman äänen.

Oman äänen käsittely ominaisuus OVP (Own Voice Processing)

Signia Nx kuulokojeiden luonnollisen kuuloinen oma ääni perustuu kuulokojeiden väliseen Ultra HD e2e langattomaan yhteyteen. Yhteys välittää jatkuvasti tietoja kuulokojeiden välillä ja sen kautta pystyy tarkkailemaan ja erottamaan käyttäjän oman äänen muista äänistä. Näin ollen muiden äänien asetukset voidaan säätää mahdollisimman kuuluvaksi ilman, että käyttäjän oma ääni vääristyy tai ylivahvistuu, jolloin tuloksena on luonnollisen kuuloinen oma ääni.

Tällä tavalla Signia Nx kuulokojeet pystyvät oman äänen käsittelyominaisuus OVP:n avulla tarjoamaan kaikille kuulokojeen käyttäjille mahdollisimman luonnollisen äänenlaadun parhaalla mahdollisella kuuluvuudella.

 

 

 

 

Lisävarusteet

myHearing ja myControl sovellukset

myHearing –sovellus tarjoaa kaiken avun kohti vaivatonta kuulemista. Sen lisäksi pääset nauttimaan täysin uudenlaisesta huolenpidosta ohjatun neuvonnan, henkilökohtaisen kehitysseurannan ja CareChat-kanavan kautta, jolla saat yhteyden kuulontutkijaasi missä ja milloin tahansa.

myHearing-sovellus on yhteensopiva kaikkien uusien Signia kuulokojeiden kanssa ja ladattavissa Google Play Storesta tai Apple App Storesta ilmaiseksi.

 

myControl sovellus on erityisesti Signia Nx kuulokojeille tehty sovellus, jonka paranneltujen ominaisuuksien ansiosta käyttäjä pääsee säätämään kuulokojeiden äänenvoimakkuutta erikseen molempiin korviin, äänenväriä, kuunteluohjelmia, suuntaavuutta sekä voi valita mieleiset merkkiäänet ja hallita, miten usein pariston ehtymisestä muistutetaan.

Lisätietoja

 

StreamLine Mic-lähetin

StreamLine Mic-lähetin tarjoaa hands-free toiminnon kaikille Bluetooth-ominaisuudella varustetuille älypuhelimille. StreamLine Mic tarjoaa myös korkealaatuista suoratoistoa mistä tahansa Bluetooth-laitteesta. Voit suoratoistaa lähettimen avulla äänikirjoja, musiikkia ja puhelut suoraan kuulokojeisiin. StreamLine Mic toimii myös langattomana mikrofonina ja voi suoratoistaa puhujan äänet langattomasti Signia Nx -kuulokojeisiin jopa 20 metrin päästä. (Ei koske Signia Styletto malleja)

 

StreamLine TV-lähetin

StreamLine TV-lähetin mahdollistaa television äänen suoratoiston kuulokojeiden kautta. Lähetin liitetään televisioon ja se lähettää television äänen langattomasti ilman viivettä takaisin kuulokojeisiin. Suoratoiston äänenvoimakkuutta voidaan säätää erikseen kätevästi älypuhelimeen asennettavan myControl sovelluksen kautta. StreamLine TV-lähetin on yhteensopiva Signia Pure 13 BT sekä Signia Nx kuulokojeiden kanssa. (Ei koske Signia Styletto malleja)

 

 

Muut kuulokojemallit