Kuulokojeet valitaan kuulonaleneman mukaisesti.

Kaikki Kuulotekniikan kuulokojeet ovat saatavilla eri suoritusluokissa.

Katso video ja tutustu uusiin Signia Styletto kuulokojeisiin.

Signia Silk Nx

Yksi maailman pienimmistä kuulokojeista

Yksi maailman pienimmistä kuulokojeista on uusi Signia Silk. Toisin kuin tavalliset korvakäytäväkuulokojeet Silk on heti sovitettavissa ilman erillistä valmistusta.

Lisätietoa

Signia Motion Charge&Go

Helppokäyttöisyyttä ja Bluetooth suoratoistoa

Signia Motion Charge&Go Nx korvantauskuulokojeet ovat täysin paristovapaat. Kuulokojeet hyödyntävät induktiolatausta. Signia Motion Charge&Go Nx kuulokojeissa käytetään litiumi-ioni-akkuja, joiden korkea kapasiteetti tukee uusien kuulokojeiden Bluetooth suoratoistoa.

 

Lisätietoa

Signia Insio Nx

Yksilöllistä langattomuutta

Signia Insio Nx -korvakäytäväkuulokojeissa hyödynnetään uutta langatonta yhteyttä, joka mahdollistaa Bluetooth suoratoiston. Insio Nx kuulokojeet valmistetaan yksilöllisesti korvakäytävistä otetettujen mallien perusteella.

Lisätietoa

Signia CROS Pure 312 Nx

Ratkaisu ei-kuulevaan korvaan

Kuuntelun ei tarvitse olla yksipuolista. CROS Pure 312 Nx-ratkaisu on suunniteltu ihmisille, joilla toinen korvista on täysin kuuro. Se on yhteensopiva Signia Pure ja  Motion Nx-kuulokojeiden kanssa.

Lisätietoa

Signia Pure 312 Nx

Bluetooth suoratoistoa ja huomaamattomuutta

Signia Pure 312 Nx on kooltaan erittäin pieni ja se istuu täydellisesti korvalehden taakse. Signia Pure 312 Nx on täynnä ominaisuuksia, joiden ansiosta se toimii kaikissa tilanteissa.

Lisätietoa

Signia Pure 13 Nx

Käytettävyys kohtaa huomaamattomuuden

Signia Pure 13 Nx tarjoaa pisimmän pariston keston Bluetooth suoratoistolle. Signia Pure 13 Nx on täynnä ominaisuuksia, joiden ansiosta se toimii kaikissa tilanteissa.

Lisätietoa

Signia Motion 13 Nx

Pisin pariston kesto Bluetooth suoratoistolle

Signia Motion 13 Nx voidaan sovittaa perinteisesti korvakappaleella tai vaihtoehtoisesti ohutletkun avulla. Tämä tekee Signia Motion 13 Nx kuulokojeista monipuolisen sovittaa ja helpon käsitellä.

Lisätietoa

Signia Pure Charge&Go Nx

Täysin paristovapaa ratkaisu Bluetooth suoratoistolla

Signia Pure Charge&Go kuulokojeet ovat täysin paristovapaat. Signia Pure Charge&Go Nx kuulokojeissa käytetään litiumi-ioni-akkuja, joiden korkea kapasiteetti tukee uusien kuulokojeiden Bluetooth suoratoistoa.

Lisätietoa

Signia Styletto

Styletto - enemmän kuin vain kuulokoje.

Signia Styletossa yhdistyvät korkealaatuinen teknologia ja huippumuotoilu. Styletot ovat täysin uudelleensuunniteltu ja muotoiltu. Uusien värien sekä kapean designin ansiosta ne eivät näytä lainkaan perinteisiltä kuulokojeilta.

Lisätietoa