Kuulokojeet valitaan kuulonaleneman mukaisesti.

Kaikki Kuulotekniikan kuulokojeet on saatavilla kolmessa eri suoritusluokassa.

Katso video ja tutustu uusien Signia Nx kuulokojeiden ominaisuuksiin.

 

Signia Silk Nx

Yksi maailman pienimmistä kuulokojeista

Yksi maailman pienimmistä kuulokojeista on uusi Signia Silk. Toisin kuin tavalliset korvakäytäväkuulokojeet Silk on heti sovitettavissa ilman erillistä valmistusta.

Lisätietoa

Signia Pure 312 Nx

Pieni ja huomaamaton ratkaisu

Signia Pure 312 Nx on kooltaan erittäin pieni ja se istuu täydellisesti korvalehden taakse. Signia Pure 312 Nx on täynnä ominaisuuksia, joiden ansiosta se toimii kaikissa tilanteissa.

Lisätietoa

Signia Pure 13 Nx

Kestävä ratkaisu

Signia Pure 13 Nx tarjoaa pisimmän keston Bluetooth suoratoistolle. Signia Pure 13 Nx on täynnä ominaisuuksia, joiden ansiosta se toimii kaikissa tilanteissa.

Lisätietoa

Signia Motion 13 Nx

Monipuolinen ratkaisu

Signia Motion 13 Nx voidaan sovittaa perinteisesti korvakappaleella tai vaihtoehtoisesti ohutletkun avulla. Tämä tekee Signia Motion 13 Nx kuulokojeista monipuolisen sovittaa ja helpon käsitellä.

Lisätietoa

Signia Pure Charge&Go Nx

Täysin paristovapaa ratkaisu

Signia Pure Charge&Go kuulokojeet ovat täysin paristovapaat. Kuulokojeet hyödyntävät induktiolatausta. Signia Pure Charge&Go Nx kuulokojeissa käytetään litiumi-ioni-akkuja, joiden korkea kapasiteetti tukee uusien kuulokojeiden Bluetooth suoratoistoa.

Lisätietoa

Signia Styletto

Styletto - enemmän kuin vain kuulokoje.

Signia Styletossa yhdistyvät korkealaatuinen teknologia ja huippumuotoilu. Styletot ovat täysin uudelleensuunniteltu ja muotoiltu. Uusien värien sekä kapean designin ansiosta ne eivät näytä lainkaan perinteisiltä kuulokojeilta.

Lisätietoa