myHearing ja myControl sovellukset

 

myHearing sovellus

Uudet Signia kuulokojeesi tarjoavat sinulle parasta mahdollista kuulokojeteknologiaa. Sen lisäksi pääset nauttimaan täysin uudenlaisesta huolenpidosta ohjatun neuvonnan, henkilökohtaisen kehitysseurannan ja CareChat-kanavan kautta, jolla saat yhteyden kuulontutkijaasi missä ja milloin tahansa. myHearing-sovellus on yhteensopiva kaikkien uusien Signia kuulokojeiden kanssa ja ladattavissa Google Play Storesta tai Apple App Storesta ilmaiseksi.

Onnistunutta kuulemista vaivattomasti. myHearing-sovellus tarjoaa kaikki apuvälineet, joita käyttäjä ja kuulontutkija tarvitsevat onnistuneeseen kuulokojeen käyttöön. Aikaa ja vaivaa säästyy, kun tottuminen kojeeseen onnistuu vaivattomasti.

myHearing-sovelluksen avulla oppiminen tapahtuu minuuteissa

• Löydä kaikki tarpeellinen tieto kuulokojeistasi

• Anna palautetta kuuntelukokemuksestasi tehdäksesi sovituksesta yksilöllisemmän ja sinulle sopivan.

• Pyydä apua tai neuvoa kuulontutkijaltasi kanssa ääni-, video- tai tekstiviestein Carechat-kanavan kautta.

 

Onnistunut kuuntelukokemus: Ota kaikki irti uusista kuulokojeistasi.

• Arvioi kuulokojeidesi toiminta eri tilanteissa varmistaaksesi niiden sopivuus.

• Anna kuulontutkijasi nähdä arviointisi ja optimoida sen mukaan kuulokojeen säätöjä.

• Opettele omaan tahtiisi myHearing –sovelluksen avulla etkä jää paitsi kuulokojeidesi tärkeistä ominaisuuksista.

 

Minun kuulokojeeni: Ratkaise pienet pulmat vaivattomasti.

• Tee tarvittaessa hienosäätöä oleellisiin toimintoihin kuten äänenvoimakkuuteen ja ohjelmiin

• Löydä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin helposti myHearing-sovelluksella: Kaikki vastaukset on eritelty sopimaan juuri sinun kuulokojemalliisi.

 

Minun kuulontutkijani: Löydä apu heti ilman ajanvarausta tai käyntiä vastaanotolla.

• Kysymyksiä? Neuvon tarpeessa? Laita viesti kuulontutkijallesi ja hän ottaa sinuun yhteyttä vastauksen kera.

• Apu on lähellä, missä tahansa olitkin.

 

myControl sovellus – ota kuulo hallintaasi

myControl sovellus on tehty erityisesti Signia Nx kuulokojeille ja tarjoaa optimaalisen henkilökohtaisen kuuntelukokemuksen, jotta käyttäjä voi keskittyä olennaisempiin asioihin.

Olit sitten töissä, lounaalla tai shoppailemassa, keskustelun ylläpitäminen on väsyttävää hälinätilanteissa. Signian myControl App –sovellus toimii kätevänä kaukosäätimenä, jolla säädät helposti ja nopeasti äänenvoimakkuutta ja kuunteluohjelmaa.

Paranneltujen ominaisuuksien ansiosta äänenvoimakkuutta voidaan säätää erikseen molempiin korviin, huomautusäänen voi valita mielensä mukaan ja hallita, miten usein pariston ehtymisestä muistutetaan.

Lisäksi myControl seuraa altistumistasi melulle ja luo henkilökohtaisen äänimaailmaprofiilin, jonka perusteella pystyt helposti suojaamaan korviasi meluhaittojen tuomilta kuulon lisäongelmilta.

myControl App sovelluksen liikkeentunnistusjärjestelmän ansiosta Signia Nx kuulokojeet säätyvät automaattisesti tilanteen mukaan, jotta kuuleminen on optimaalista jopa liikkuessa.