metsastys

Vahvista luonnon äänet. Vaimenna melu.

Uudet yksilöllisesti valmistetut aktiivikuulosuojaimet, joiden avulla kuulet paremmin ja samalla suojaat kuulosi.

Tarkenna vaistojasi.

Hyvä näkö ja vakaa käsi ovat tärkeitä ominaisuuksia metsästettäessä. Kuuleminen on myös tärkeä ominaisuus, mutta se aiheuttaa usein ongelmatilanteen, koska suojatessa kuuloa perinteisillä kuppikuulosuojaimilla tai kertakäyttöisillä melutulpilla emme enää kuule riittävällä tasolla niiden vaimentaessa liikaa.

SecureEar on Siemensin uusi ratkaisu tähän ongelmaan. Pienet, yksilöllisesti korvan mukaan valmistetut aktiivikuulosuojaimet auttavat sinua kuulemaan paremmin ja samalla suojaat kuuloasi voimakkailta ääniltä. SecureEar suojaimia voi käyttää myös esimerkiksi rakennustyömailla ja muissa kuuntelutilanteissa joissa saattaa esiintyä voimakasta melua.

Vain sinun korvillesi.

SecureEar aktiivikuulosuojaimet valmistetaan aina asiakkaan korvista otettujen muottien mukaan, jonka myötä laitteet ovat aina yksilöllisesti valmistettu asiakkaan korvakäytävien muodon mukaan.

Akustinen teleskooppi.

SecureEar aktiivikuulosuojaimet hyödyntävät kuulokojeteknologian uusimpia innovaatioita, joiden myötä voimakkaat äänet vaimennetaan tehokkaasti, samalla kuitenkin säilyttäen hiljaisten äänien vahvistus kuten lehtien havina, oksien äänet ja puheäänet. Hiljaisten äänien ja puheäänien vahvistuksen tasoa voidaan säätää mieltymysten ja tilanteen mukaan laitteissa olevien voimakkuudensäätimien avulla. Mikäli kuulosi on normaali, Siemens SecureEar aktiivikuulosuojaimilla se on parempi.

signalore

Vaivatonta kommunikaatiota VHF-radion tai matkapuhelimien kanssa.

SecureEar aktiivikuulosuojaimissa on sisäänrakennettu induktiokela.

Induktiokela on tarkoitettu induktiiviseen kuunteluun ja käytettäväksi induktiosilmukoiden kanssa. Lisävarusteena SecureEar aktiivikuulosuojaimiin on saatavilla Bellman Audio induktiosilmukka, joka on liitettävissä VHF-radiohin ja sen avulla voidaan siirtää langattomasti VHF-radion äänet suoraan SecureEar aktiivikuulosuojaimiin.

Matkapuhelimia varten on saatavilla bluetooth induktiosilmukka, joka kommunikoi puolestaan langattomasti bluetooth-yhteyden avulla matkapuhelimien kanssa sekä langattomasti SecureEar aktiivikuulosuojaimien kanssa.

Mikäli haluat kuulla paremmin ja suojata kuuloasi, sekä kaipaat melusuojaimiltasi yksilöllisyyttä ja kestävyyttä, pienet Siemens SecureEar aktiivikuulosuojaimet ovat sinunkin valintasi.

Yksilöllisesti valmistettujen Siemens SecureEar aktiivikuulosuojaimien ominaisuudet:

Yksilöllisesti käyttäjän korvien muodon mukaan valmistettuja suojaimia on miellyttävää käyttää pidempiä aikoja. Suojaimet eivät ole millään tavalla tiellä tähdättäessä. Suojaimet vahvistavat hiljaisia ääniä sekä puheääniä, samalla suojaten kuuloa. Suojaimet on valmistettu kestävästä UV-materiaalista, jonka myötä ne kestävät useiden vuosien käyttöä. Hiljaisten äänien ja puheäänien voimakkuudensäätömahdollisuus.

Tuotteet on CE-merkitty sekä testattu ja siten täyttävät kuulosuojaimille asetetun DIN EN 352-2 standardin.