Asiakaspalvelu 020 7199 347 Avoinna ma-pe 8-16

Back to top

Signia App sovellus

Kuulokojeiden etäsäätöpalvelu

Uusi palvelu mahdollistaa kuulokojeiden toimittamisen suoraan kotiisi

Kuulokojeiden etäsäätöpalvelun avulla voimme ohjelmoida ja etäsäätää kuulokojeita paikasta riippumatta.

Uuden verkkopalvelun avulla on mahdollista tilata uudet kuulokojeet suoraan kotiisi. Etäsäätöpalvelun takana ovat Kuulotekniikan ammattitaitoiset kuuloasiantuntijat. Palvelua voidaan tarjota suomeksi ja ruotsiksi. Palvelu toteutetaan Signia App sovelluksen kautta, joka toimii android- ja iOS-älypuhelimissa.

Signia App sovellus

Signia App sovellus tarjoaa sinulle kaiken mitä tarvitset nauttiaksesi ja hallitaksesi kuulokojeitasi älypuhelimen kautta. Sovellus koostuu kolmesta eri osiosta, joita voit käyttää tarpeesi mukaan.

Hallinta

Hallinta osion avulla muunnat älypuhelimesi kuulokojeiden kaukosäätimeksi. Sovelluksen hallinta sivun kautta muutat helposti ja vaivattomasti kuulokojeiden äänenvoimakkuutta, äänenväriä sekä kuunteluohjelmia. Voit myös tarvittaessa tarkistaa kuulokojeiden virrantilan kätevästi.

Harjoitteet ja tyytyväisyys

Harjoite ja tyytyväisyys osioiden kautta voit tehdä kuuloharjoitteita sekä arvostella päivittäistä tyytyväisyyttä kuulokojeisiin. Kuuloharjoitteet auttavat alussa tottumaan kuulokojeisiin ja kartoittamaan äänenlaadun ohjelmointitarpeita eri kuuntelutilanteissa. Harjoite ja tyytyväisyys tiedot välittyvät reaaliajassa kuuloasiantuntijallesi, joka voi tarvittaessa tehdä muutoksia kuulokojeiden asetuksiin.

Yhteys asiantuntijaan

Yhteys asiantuntijaan osion avulla voit lähettää viestiä kuuloasiantuntijallesi. Viestien avulla voit kysyä helposti neuvoa ja saada tukea. Yhteys asiantuntijaan osion kautta voit myös ladata päivitetyt asetukset kuulokojeisiin tarpeen mukaan.

You don't have permission to register