Asiakaspalvelu 020 7199 347 Avoinna ma-pe 8-16

Back to top
Kuulotekniikka - Kotimainen perheyritys, paremman kuulemisen asialla

Signia Silk X – Erittäin huomaamaton ratkaisu täynnä teknologiaa

Melkein huomaamaton

Silk X kuulokojeet ovat yksi maailman pienimmistä kuulokojeista. Kuulokojeiden pehmeän silikonisovitteen ansiosta niitä on miellyttävä käyttää ja ne piiloutuvat korvakäytävään melkein kokonaan.

Olet sitten viettämässä aikaa ystävien kanssa tai tapaamassa uusia ihmisiä, Silk X kuulokojeet antavat sinulle itseluottamusta, mitä tarvitset keskustelutilanteissa, ilman, että kukaan edes huomaa sinun käyttävän kuulokojeita.

Puheen ymmärrettävyys keskiössä

Silk X kuulokojeiden binauraalinen OneMic-suuntaavuus keskittyy nyt entistä tarkemmin ääniin kuin aiemmin antaen käyttäjälle mahdollisuuden kuulla kaiken mikä on tärkeää.  Silk X kuulokojeet pystyvät Xperience alustan ominaisuuksien avulla tarjoamaan laajaa kuuluvuutta sekä tarkkaa suuntaavuutta, joka korostaa puheääniä haastavissa kuuntelutilanteissa vaimentaen taustahälyä tehokkaasti.

Huomaamaton ratkaisu toispuoleiseen kuuloalenemaan

Silk X kuulokojeet toimivat myös yhdessä Silk X CROS lähettimen kanssa. Jos sinulla on vain yksi kuuleva korva ja toispuoleinen kuulonalenema, voidaan kuulemattomassa korvassa käyttää Silk X CROS lähetintä, jonka avulla äänet siirretään kuulevan korvan puolelle langattomasti.

Signia App sovellus ja TwinPhone toiminto helpottaa käyttöä.

Signia app sovelluksen avulla hallitset kuulokojeitasi kätevästi älypuhelimen kautta. Kuulokojeiden TwinPhone toiminto tekee myös puheluiden kuuntelusta helppoa. Toiminto siirtää puhelin signaalin puhelin korvan kuulokojeesta automaattisesti kuulumaan molempien korvien laitteissa.

Signia Silk
You don't have permission to register