Asiakaspalvelu 020 7199 347 Avoinna ma-pe 8-16

Back to top
Kuulotekniikka - Kotimainen perheyritys, paremman kuulemisen asialla

Signia Silk - Pieni ja huomaamaton

Heti käyttövalmis ja miellyttävä käyttää

Silk on yksi maailman pienimmistä kuulokojeista, joka on heti käyttövalmis. Kuulokojeen pehmeän silikonisovitteen ansiosta sitä on miellyttävä käyttää ja ne piiloutuvat korvakäytäviisi. Silk kuulokojeiden käyttäminen on niin luonnollista, ettet edes huomaa niitä korvissasi.

Olet sitten viettämässä aikaa ystävien kanssa tai tapaamassa uusia ihmisiä, Silk kuulokojeet antavat sinulle itseluottamusta, mitä tarvitset keskustelutilanteissa, ilman, että kukaan edes huomaa sinun käyttävän kuulokojeita.

Älypuhelin kaukosäätimeksi

Silk kuulokojeet toimivat täysin automaattisesti, mutta mikäli haluat itse vaihdella asetuksia niitä voi säätää tarvittaessa myös älypuhelimella. Erillisen Signia App sovelluksen avulla kuulokojeiden kuunteluohjelmia tai voimakkuusasetuksia voidaan vaihtaa älypuhelimen kautta.

Silk kuulokojeille on saatavilla myös miniPocket kaukosäädin, jolla voidaan tehdä samat muutokset, mikäli käytössä ei ole älypuhelinta.

Signia Silk 3Nx

Vaivatonta kuulemista

Oli kyseessä vilkas katu, avotoimisto, hälyinen ravintola tai paikka, jossa on muuten paljon taustahälyä, keskustelun seuraaminen vaatii erityistä keskittymistä.

Silk kuulokojeet pystyvät selviämään näistä tilanteista jäljittelemällä luonnollista tapaa paikallistaa eri äänilähteet. Toisin kuin kuulokojeet jotka tulevat korvan taakse, Silk kuulokojeet istuvat korvakäytävissä ja niiden mikrofonit ovat luonnollisessa paikassa äänen välittymistä varten.

Silk kuulokojeiden luonnollisen suuntaavuuden ansiosta äänet välittyvät kuulokojeiden mikrofoneille lähes luonnollista reittiä pitkin ja niiden avulla on helpompaa havaita äänen tulosuunnat kuin perinteisillä korvantauskuulokojeilla.

Luonnollisen kuuloinen ääni perustuu myös kuulokojeiden väliseen Ultra HD e2e langattomaan yhteyteen. Yhteys välittää jatkuvasti tietoja kuulokojeiden välillä ja sen kautta ne pystyvät valitsemaan oikeat automatiikka-asetukset eri kuuntelutilanteita varten.

Signia Silk

Silk tuotteiden tuotevertailu

 
 
Price From 345.00  From 445.00 
Description

Signia Silk on erittäin pieni ja huomaamaton kuulokoje.

– Heti käyttövalmis ja hyvä istuvuus

– Yhteensopiva Signia App sovelluksen kanssa

– Vaivatonta kuulemista

Signia Silk on erittäin pieni ja huomaamaton kuulokoje.

– Heti käyttövalmis ja hyvä istuvuus

– Yhteensopiva Signia App sovelluksen kanssa

– Vaivatonta kuulemista

Sku Silk-1Nx Silk-2Nx
Product Info
Signia Silk 1Nx

Signia Silk 1Nx

Signia Silk 1Nx

Signia Silk 2Nx

Puoli: Oikea, Vasen, Oikea&Vasen Oikea, Vasen, Oikea&Vasen
Äänenkäsittely 16/8-kanavaa, Puheentunnistus ja melunrajoitus 16/8-kanavaa, Puheentunnistus ja melunrajoitus, Tuulenkohinan vaimennus, Voimakkaiden äänien pehmennys, Tinnitustoiminto
Mobiili App kuulokojeiden hallinta, kuulokojeiden etäsäätö, Käyttäjätuki kuulokojeiden hallinta, kuulokojeiden etäsäätö, Käyttäjätuki
Takuu 2 vuotta 2 vuotta

Tilaa kuulokojeet verkkokaupasta suoraan kotiisi ja kokeile

You don't have permission to register