Asiakaspalvelu 020 7199 347 Avoinna ma-pe 8-16

Back to top
Kuulotekniikka - Kotimainen perheyritys, paremman kuulemisen asialla

Kuulokojeet auttavat kuulemaan paremmin

Signia Active

Täysin uudenlaiset Earbuds-kuulokojeet

uudenlaiset ja uraauurtavat Earbuds-kuulokojeet auttavat sinua kuulemaan ja navigoimaan läpi hektisen ja äänekkään maailman ja antamaan sinulle etumatkaa kuulosi kanssa ja samalla olemaan loistava.

Kaiken muun lisäksi Earbuds-kuulokojeet parantavat kuulemistasi, erityisesti tilanteissa, joissa kuuleminen saattaa olla haasteellista, kuten kaikuvat tilat, ryhmäkeskustelut sekä hälyisät tilat.

Earbuds-kuulokojeet takaavat käyttäjälleen varmuuden kuulla keskusteluja. Sinun ei enää tarvitse pyytää muita toistuvasti kertaamaan sanomaansa. Nosta kuulemisesi seuraavalle tasolle.

Earbuds-kuulokojeet suoratoistavat musiikin ja mahdollistavat puhelut HD-äänellä Bluetooth-yhteyden kautta.

Signia Xperience kuulokoje

Kuule mikä on tärkeää!

Xperience kuulokojeet käyttävät kehittyneintä teknologiaa kerätäkseen tietoja käyttäjän eri tilanteista ja ensimmäistä kertaa tunnistavat miten liike vaikuttaa kuulemiseen eri tilanteissa. YourSound teknologian avulla Xperience tarjoaa entistä henkilökohtaisemman kuuntelukokemuksen.

Styletto X kuulokoje

Nosta kuuleminen ja käytettävyys uudelle tasolle

Uusi Styletto X muuntaa käsityksesi vanhentuneista kuulokojeista uudenaikaisiksi kuuloasusteiksi.

Styletto X kuulokojeet käyttävät kehittyneintä tunnistinteknologiaa kerätäkseen tietoja käyttäjän eri tilanteista ja tunnistavat miten liike vaikuttaa kuulemiseen eri tilanteissa. YourSound teknologian avulla Styletto X kuulokojeet voivat tarjota entistä henkilökohtaisemman kuuntelukokemuksen.

Tutustu mallistoome ja ota yhteyttä

Kuulokoje sinun tarpeesi ja tyyliisi mukaan

NX kuulokojeet

Luonnollinen oma ääni

Kokonaiskuuluvuus ja luonnollisen kuuloinen oma ääni ovat onnistuneen sovituksen kulmakiviä. Vähentämättä kuuluvuutta sekä puheen vahvistusta melussa, säilyttäen samalla luonnollisen kuuloisen oman äänen. Signia Nx kuulokojeissa yhdistyvät uusimmat ominaisuudet sekä langattomuus.

Styletto Connect

Styletto Connect

Kuulemisen uusi aika

Styletto Connect kuulokojeissa yhdistyvät Bluetooth-teknologia, ladattavuus ja tyylikkyys. Ne ovat yhdistettävissä Bluetoothin avulla suoraan älylaitteiden kanssa. Kokonaiskuuluvuus ja luonnollisen kuuloinen ääni ovat onnistuneen sovituksen kulmakiviä.

Styletto

Enemmän kuin kuulokoje

Styletoilla kuulet mitä puhutaan. Styletot on suunnattu aktiivista elämää viettäville käyttäjille, jotka haluavat unohtaa koko kuulokojeet ja pitää kiinni omasta tyylistään. Uusi muotoilu on niin hieno, että niiden halutaan näkyvän. Ladattava Styletto sanoo hyvästit paristoille.

Signia Silk 3Nx

Silk kuulokojeet

Pieni ja huomaamaton

Silk on yksi maailman pienimmistä kuulokojeista, joka on heti käyttövalmis. Silk kuulokojeet toimivat täysin automaattisesti. Voit myös itse vaihdella ja säätää asetuksia myös älypuhelimella. MiniPocket kaukosäätimellä voidaan tehdä samat muutokset, mikäli käytössä ei ole älypuhelinta.

Katso video ja tutustu uusiin Signia Styletto Connect kuulokojeisiin.

You don't have permission to register