Asiakaspalvelu 020 7199 347 Avoinna ma-pe 8-16

Back to top
Kuulotekniikka - Kotimainen perheyritys, paremman kuulemisen asialla

Kuulokojeet auttavat kuulemaan paremmin

Signia AX kuulokojeet

Augmented Xperience – Laajennettu kokemus

Augmented Xperience on kuulokokemus, joka ylittää aiemmat luonnolliselta kuulostavat ratkaisut.

Augmented Focus-teknologia muuttaa tavan, miten kuulokojeet käsittelevät puhetta ja ympäristön ääniä. Puheäänet prosessoidaan kokonaan erikseen muista äänistä. Tämän ansiosta puhe voidaan irrottaa kokonaan muista äänistä ja korostaa sitä, jolloin sen ja muiden äänien välille tulee selkeämpi ero. Keskusteluiden seuraaminen on helpompaa hälyisissä kuuntelutilanteissa,

Katso video ja tutustu uusiin Signia AX kuulokojeisiin.

Tutustu mallistoome ja ota yhteyttä

Kuulokoje sinun tarpeesi ja tyyliisi mukaan

Active

Earbuds kuulokojeet

Uudenlaiset ja uraauurtavat Earbuds-kuulokojeet auttavat sinua kuulemaan ja navigoimaan läpi hektisen ja äänekkään maailman ja antamaan sinulle etumatkaa kuulosi kanssa ja samalla olemaan loistava. Earbuds-kuulokojeet takaavat käyttäjälleen varmuuden kuulla keskusteluja.

Xperience

Kuule mikä on tärkeää

Xperience kuulokojeet käyttävät kehittyneintä teknologiaa kerätäkseen tietoja käyttäjän eri tilanteista ja tunnistavat miten liike vaikuttaa kuulemiseen eri tilanteissa. YourSound teknologian avulla se tarjoaa entistä henkilökohtaisemman kuuntelukokemuksen.

Styletto Connect 7

Styletto X

Kuuleminen ja käytettävyys

Styletto X kuulokojeet käyttävät kehittyneintä tunnistinteknologiaa kerätäkseen tietoja käyttäjän eri tilanteista ja tunnistavat miten liike vaikuttaa kuulemiseen eri tilanteissa. Se muuntaa käsityksesi vanhentuneista kuulokojeista uudenaikaisiksi.

Signia Silk

Silk X

Mellkein huomaamaton

Silk X kuulokojeet ovat yksi maailman pienimmistä kuulokojeista. Kuulokojeiden pehmeän silikonisovitteen ansiosta niitä on miellyttävä käyttää ja ne piiloutuvat korvakäytävään melkein kokonaan. Huomaamaton ratkaisu toispuoleiseen kuuloalenemaan.

You don't have permission to register