Asiakaspalvelu 020 7199 347 Avoinna ma-pe 8-16

Back to top

Kuulotesti sovellus

Tee kuulotesti helposti puhelimellasi

Kuulotesti sovellus mahdollistaa kuulotestin tekemisen omalla puhelimellasi

Sovelluksen tarkoituksena on tarjota mahdollisuus testata kuuloa suuntaa antavasti ja saada sen kautta lisää tietoa omasta kuulosta.

Tulokset on mahdollista välittää sovelluksen kautta suoraan kuuloasiantuntijoillemme. Asiantuntijamme vastaavat mielellään heille lähettyihin kysymyksiin nopeasti ja luotettavasti.

Mistä saan ohjelman ja miten sitä käytetään

Kuulotesti sovellus on ladattavissa Google Play palvelusta Andoird laitteille tai App Storesta Apple laitteille. Testi tehdään älypuhelimen ja langallisten kuulokkeiden kanssa. (Huom. testi ei tue langattomia kuulokkeita.)

Testi mittaa molemmat korvat erikseen. Testin aikana kuulet eri taajudella ja voimakkuudella olevia ääniä. Kun kuulet äänen niin paina sovelluksessa olevaa pyöreää vastauspainiketta aina äänen havaitessa.

Mitä testi kertoo ja mitä sen jälkeen

Normaali kuulo vaiko tarve jatkotutkimuksiin?

Sovellus antaa suuntaa antavan tiedon kuulosi tasosta. Kuulosi voi olla hyvä tai normaali ja muissa tapauiksissa kuulotesti suosittaa varaamaan ajan jatkotutkimuksiin kuulosi tason ja kuulemisen ongelmien selvittämiseksi. Pidämme tärkeänä kuulemisen ongelmien selvittämistä ja niiden mahdollista korjaamista jo aikaisessa vaiheessa.

Kuulostesti selvittää tarpeen jatkotutkimuksille?

Sovelluksella otettavat tulokset ovat suuntaa-antavia ja eivätkä ole käytettökelpoisia lääketieteellisiin tutkimuksiin. Tarjoamamme tulokset on tarkoitettu ensimmäiseksi vaiheeksi kuulosi testaamisessa. Ota aina yhteyttä lääkäriin tai muuhun terveydenhuollon ammattilaiseen, jos luulet, että sinulla on kuulo-ongelmia.

Lääketieteellinen vastuuvapauslauseke / Medical disclaimer.

Sovellusta ei ole tarkoitettu diagnosoimaan, estämään, seuraamaan, hoitamaan, lievittämään sairauksia, vammoja, vammaisuutta tai haittoja. Jos luulet, että sinulla on kuulo-ongelmia, ota yhteyttä lääkäriisi tai muuhun terveydenhuollon ammattilaiseen ennen tämän sovelluksen käyttöä. Kuulotesti sovellus on direktiivin 93/42 / ETY mukainen lääkinnällinen laite Euroopassa. FDA (USA) ei ole sertifioinut sovellusta lääketieteelliseksi laitteeksi.

Miten kuulotesti ohjelma toimii – katso ohje videolta.

You don't have permission to register