Asiakaspalvelu 020 7199 347 Avoinna ma-pe 8-16

Back to top
Kuulotekniikka - Kotimainen perheyritys, paremman kuulemisen asialla

Signia AX kuulokojeet – Augmented Xperience

Laajennettu kokemus.

Kuuleminen ei ole helppoa varsinkaan silloin, kun moni puhuu samanaikaisesti, joku puhuu hiljaa tai kun on liikaa taustahälyä. Äänet sekoittuvat tällöin useasti sekavaksi sekametelisopaksi ja puheesta on vaikea saada selvää. Uusi Augmented Focus-teknologia pystyy käsittelemään puheen ja ympäristön äänet täysin toisistaan riippumatta, taaten selkeän puhesignaalin sekä miellyttävän kuuloisen äänimaailman myös kaikille muille äänille.

Augmented Focus-teknologian myötä olemme muuttaneet tavan, miten kuulokojeet käsittelevät puhetta ja ympäristön ääniä. Puheäänet prosessoidaan kokonaan erikseen muista äänistä. Tämän myötä puhe voidaan irrottaa kokonaan muista äänistä ja korostaa sitä, jolloin sen ja muiden äänien välille tulee selkeämpi ero. Tämä helpottaa keskusteluiden seuraamista hälyisissä kuuntelutilanteissa, sekä vähentää aivojen rasitusta kuuntelun ollessa kokonaisuudessa vaivattomampaa.

Yhdistä vaivatta

Signia AX-kuulokojeet tarjoavat myös ensiluokkaista käytettävyyttä. AX-kuulokojeet ovat Android ja iPhone yhteensopivia ja niissä on Bluetooth-yhteys. Se mahdollistaa puheluiden, musiikin ja television suoratoiston suoraan kuulokojeisiin. Voit muuntaa kuulokojeesi langattomiksi kuulokkeiksi ja nauttia äänikirjoista sekä lempiohjelmista vaivattomasti suoraan kuulokojeiden kautta.

Käytä huoletta

Ladattavuus on tätä päivää ja sen myötä myös suurinosa Signia AX-kuulokojeista on ladattavia. lnsio Charge&Go AX-, Pure Charge&Go AX- ja Styletto AX-mallit ovat kaikki täysin paristovapaita. Kuulokojeet asetetaan yöksi laturiin latautumaan ja aamulla korviin. Täydellä latauksella kaikki mallit kestävät helposti päivän askareet ja voit käyttää kuulokojeitasi huoletta aamusta iltaan.

Saat tukea, silloin kun tarvitset

Signia Assistant tekoälyapuri antaa tarvittaessa vinkkejä kuulokojeiden käyttöön, sekä pystyy reaaliajassa muuttamaan kuulokojeiden säätöasetuksia tarpeittesi mukaan. Käytännössä taskussasi on aina mukana oma kuuloasiantuntijasi, joka palvelee sinua tarpeen tullen ajasta ja paikasta riippumatta.

Ota kaikki irti kuulokojeista

Signia AX-kuulokojeet ovat erittäin toimintavarmat kaikissa tilanteissa. Ne ovat IP68-suojatut ja kestävät kosteutta ja pölyä. Signia AX-kuulokojevalikoimasta löytyvät paristokäyttöinen Pure 312 AX-malli sekä ladattavat paristovapaat lnsio Charge&Go AX-, Pure Charge&Go AX- ja Styletto AX-mallit.

Pure Charge & Go AX

Langattomasti ladattavat kuulokojeet Bluetooth-yhteydellä, jotka ovat Android ja iPhone yhteensopivat.

Pure 312 AX

Paristokäyttöiset kuulokojeet Bluetooth-yhteydellä, jotka ovat Android ja iPhone yhteensopivat.

Styletto AX

Styletto kuulokojeet ovat palkittu muotoilunsa ansiosta ja ovat nyt aiempaa pienemmät. Ne ovat myös langattomasti ladattavat sekä Bluetooth-yhteydellä varustettu, joka on Android ja iPhone yhteensopiva.

Insio Charge&Go AX

Langattomasti ladattavat ja paristovapaat kuulokojeet Bluetooth-yhteydellä, joka on Android ja iPhone yhteensopiva. Insiot valmistetaan yksilöllisesti korvista otettujen mallien perusteella.

Parannettu puheen kuuluvuus
Selkeä äänenlaatu
Ladattavuus
Android ja iPhone yhteensopivuus
Signia Assistant tekoälyapuri

Kaikki AX-mallit ovat yhteensopivia Signia lisävarusteiden kanssa: StreamLine Mic-lähetin, StreamLine TV-lähetin ja miniPocket kaukosäädin.

You don't have permission to register