Asiakaspalvelu 020 7199 347 Avoinna ma-pe 8-16

Back to top
Kuulotekniikka - Kotimainen perheyritys, paremman kuulemisen asialla

Ole loistava Signia Active Pro Earbuds-kuulokojeiden kanssa

Täysin uudenlaiset Earbuds-kuulokojeet antavat etumatkaa kuulollesi

Miksi ihmiset haluavat saada etumatkaa nykymaailmamme nopeassa rytmissä? Älypuhelimestasi parhaimpiin urheilukenkiisi olet valmis hakemaan parhaat mahdolliset asusteet ja iWearit, jotta saat elämästäsi ja itsestäsi parhaan mahdollisen irti. Earbuds-kuulokojeiden avulla haluamme mahdollistaa sinun kuulollesi saman.

Täysin uudenlaiset ja uraauurtavat Earbuds-kuulokojeet auttavat sinua kuulemaan ja navigoimaan läpi hektisen ja äänekkään maailman ja antamaan sinulle etumatkaa kuulosi kanssa ja samalla olemaan loistava.

Nosta kuulemisesi seuraavalle tasolle

Kaiken muun lisäksi Earbuds-kuulokojeet parantavat kuulemistasi, erityisesti tilanteissa, joissa kuuleminen saattaa olla haasteellista, kuten kaikuvat tilat, ryhmäkeskustelut sekä hälyisät tilat.

Earbuds-kuulokojeet takaavat käyttäjälleen varmuuden kuulla keskusteluja. Sinun ei enää tarvitse pyytää muita toistuvasti kertaamaan sanomaansa. Nosta kuulemisesi seuraavalle tasolle.

Earbuds-kuulokojeet suoratoistavat musiikin ja mahdollistavat puhelut HD-äänellä Bluetooth-yhteyden kautta.

Ääni, joka kestää vertailua sekä ulkonäkö, joka kestää näyttämistä

Ainutlaatuiset 2-in-1 -earbudsit yhdistävät liitettävyyden ja HD-ääneen, jotka löydät edistyneimmistä kuulokojeista.

Earbuds-kuulokojeet eivät kuitenkaan näytä olevan mitkään aiemmin tunnistamistamme kuulokojeista, koska ne tulevat taskukokoiseen langattomaan latauskoteloon. Täydellä latauksella ne kestävät käyttöä jopa 26 tuntia.

Pehmeät ja mukavat silikonisovitteet mahdollistavat helpon ja nopean korvaan laiton. Ne näyttävät samalta kuin muutkin earbudsit sen lisäksi, että ne ovat samalla myös kuulokojeet.

Kuule, mikä on sinulle tärkeää

Oletpa sitten ruuhkaisella kadulla, töissä avokonttorissa, syömässä lounasravintolassa tai muuten hälyisessä tilassa, huomaat, että pelkän keskustelun käyminen ja ylläpito saattavat vaatia suhteettomasti keskittymistä ja energiaa.

Earbuds-kuulokojeet poistavat nämä haasteet ja takaavat erinomaisen äänenlaadun ja hyvän kuuluvuuden kaikissa kuuntelutilanteissa.

Henkilökohtainen kuuloapuri vain yhden painalluksen päässä

Earbuds-kuulokojeet voidaan yhdistää Signia App sovellukseen, joka pitää sisällään täysin uuden Signia Assistant-tekoälyapurin.

Signia Assistantin tekoäly mahdollistaa välittömän avun, mikäli haluat muokata  Earbuds-kuulokojeiden säätöasetuksia eri kuuntelutilanteissa, reaaliajassa missä vain.

Signia Active ja Active Pro vaihtoehdot

Signia Active Pro

Huippuluokan malli, joka tarjoaa ihanteellisesti räätälöidyn äänen henkilökohtaisiin kuulotarpeisiisi kaikissa eri kuuntelutilanteissa.

 • 48-kanavainen DSP äänenkäsittely
 • Spatial SpeechFocus tilaääni
 • Ladattava
 • MFi-Bluetooth-yhteys
 • Signia Assistant teköälyapuri
 • Automaattinen kuuntelutilanteiden tunnistus
 • Parannettu puheentunnistus

Signia Active

Perusmalli tarjoaa hyvää kuuluvuutta  ja selkeän puhekuuluvuuden.

 • 16-kanavainen DSP äänenkäsittely
 • Ladattava
 • MFi-Bluetooth-yhteys
 • Signia Assistant teköälyapuri
 • Automaattinen kuuntelutilanteiden tunnistus
 • Parannettu puheentunnistus

Värit: Musta, Musta/Hopea, Ruusukulta/Valkoinen

You don't have permission to register