Asiakaspalvelu 020 7199 347 Avoinna ma-pe 8-16

Back to top

Sopimusehdot

Verkkokaupan sopimusehdot

Nämä sopimusehdot ovat voimassa 1.12.2009 alkaen. www.kuulokauppa.fi on Kuulotekniikka Oy:n ylläpitämä verkkokauppa. Oheisia ehtoja sovelletaan kuulokauppa.fi (Toimittaja) ja verkkokauppa asiakkaan (Asiakas) välisessä kaupassa. Kuulotekniikka Oy myy kuulon apuvälineitä ja tarvikkeita yli 18-vuotiaille yksityishenkilöille sekä yrityksille. Kuulotekniikka Oy on sitoutunut noudattamaan toiminnassa Suomen Suoramarkkinointiliitto ry:n Reilun Pelin Sääntöjä ja Sähköisen Kaupankäynnin Sääntöjä sekä kuluttajakaupan lakeja.

Toimitusehdot ja maksaminen

 Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Kuulotekniikka Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen
Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai
MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa
syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla
ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on
myös maksun saaja.
Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Hinnat ja toimituskulut

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Kaikki verkkokauppamme tilaukset toimitetaan kotimaassa ilman erillisiä toimituskuluja.

Tilaaminen

Tilauksen yhteydessä Asiakkaan tulee aina ilmoittaa ostajan nimi, toimitusosoite, sähköpostiosoite, postiosoite sekä puhelinnumero. Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä tilaushetkellä voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihin. Voimassa olevat sopimusehdot löytyvät kuulokauppa.fi -kotisivuilta. Toimittajan asiakasrekisteri on luottamuksellinen ja tietoja ei luovuteta muille kuin tässä sopimuksessa mainituille osapuolille. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu sähköpostilla tai puhelimitse. Tilausvahvistukset tehdään ainoastaan asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin. Asiakas sitoutuu tilauksen tekemisen jälkeen tarkkailemaan sähköpostiaan ja vastaamaan mahdollisiin lisäkysymyksiin. Tilauksen saapumisen jälkeen Toimittaja ilmoittaa Asiakkaalle sähköpostilla tilausvahvistuksen. Asiakas voi tehdä tilaukseen liittyviä kyselyjä sähköpostitse osoitteeseen [email protected] Tilaustiedusteluja voi tehdä myös puhelimitse. Kauppasopimus on sitova, kun Asiakas on jättänyt tilauksen. Tilausvahvistus toimitetaan kohtuullisessa ajassa Asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Toimittaja varaa oikeuden muuttaa toimitettavien tuotteiden toimittamista, lukumärän tai toimitusaikaa. Toimituksien muuttumisesta ilmoitetaan Asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.  Toimittajan vastuu tuotteen huonosta saatavuudesta, viranomais- tai maahantuontirajoituksista rajoittuu aina kaupan purkamiseen kyseisten tuotteiden osalta ja mahdollisesti maksettujen tuotteiden kauppahinnan palauttamiseen. Tuotteet myydään sellaisina kuin ne ovat. Asiakkaan tulee tutustu huolellisesti tuotteen tuotekuvauksiin verkkokaupassa. Mikäli asiakas ei hyväksy tuotetta, tulee hänen palauttaa tuote 14 päivän palautusoikeuden puitteissa takaisin Toimittajalle. Tuote- tai hintavirhetapauksissa Toimittaja voi vedota erehdykseen, jos kyseessä on ollut ilmeinen virhe, joka Asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää tuotekuvauksien perusteella.

Toimitus

Toimittaja toimittaa tuotteet Asiakkailleen keskimäärin viikon käsittelyajalla. Pyrimme ilmoittamaan tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuotteen käsittelyaika on enemmän kuin yksi viikko. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus missä tahansa vaiheessa, myös siinä vaiheessa kun tilaus on jo käsitelty. Mikäli kuluttaja ei halua noutaa tai lunastaa tilaustaan postista tai noutomyymälästä, on Asiakkaan kuitenkin ilmoitettava siitä Toimittajalle. Asiakas on vastuussa tuotteista kun tavarantoimittaja on luovuttanut ne Asiakkaalle. Toimittaja toimittaa saatavilla olevat tuotteet viimeistään 1 viikon kuluttua tilauksesta. Toimituksesta pois jääneet tuotteet toimitetaan jälkitoimituksena.  Jälkitoimituksista ei veloiteta toimituskuluja erikseen.

Kuulokojeiden toimitus

Toimittaja toimittaa kuulokojeet Asiakkailleen keskimäärin viikon käsittelyajalla.
Kuulokojeet toimitetaan valmiiksi esiohjelmoituna ikään ja sukupuoleen perustuvan kuulokäyrän perusteella.
Kuulokojeet liitetään ennen toimitusta kuulokojeiden etäsäätöpalveluun. Etäsäätöpalvelun avulla kuulokojeita on mahdollisuus etäohjelmoida.

Palautusoikeus

Asiakkaalla on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus postipaketin tai noutotilauksen noutohetkestä alkaen. Verkkokaupan palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tuote on palautettava alkuperäisessä pakkauksessaan ja tuotteen on sisällettävä kaikki siihen liittyvät osat, ohjeet ja pakkaus-materiaalit. Verkkokaupan ja myymälän alennustuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Osto- tai noutopäiväksi katsotaan se päivä jolloin paketti on lunastettu tai noudettu tavaran toimittajalta tai vaihtoehtoisesti kuitin päivämäärä. Asiakkaan velvollisuus on todistaa päivä jolloin paketti postista lunastettu, esimerkiksi postin kuitin avulla. Toimittaja ei lunasta maksamattomia palautuslähetyksiä.

Tiedustelut

Tiedustelut liittyen toimitusehtoihin ja tilauksiin [email protected]

You don't have permission to register