Asiakaspalvelu 020 7199 347 Avoinna ma-pe 8-16

Back to top
Image Alt
/ / Kuulonsuojaus ja In-Ear-kuulokkeet / ACS Pacato 16dB kuulosuojaimet

ACS Pacato 16dB kuulosuojaimet

25.00 

Tuotetunnus (SKU): 728607 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

ACS Pacato on yleissuojainten edelläkävijä, joka sopii kaikille, jotka altistuvat liialliselle melulle. Käyttäen samoja suunnittelu- ja muotoilumenetelmiä kuin menestynyt ACS PRO -sarja, Pacato tuo mukanaan luonnollisimmalta kuulostavan filtterin yleissuojainten sarjassa. Käyttäessäsi Pacato -suojaimia kuulet kaiken selkeästi, ja pystyt helposti kommunikoimaan ja keskustelemaan altistamatta kuuloasi vaurioille.

ACS Pacato on yksi hienovaraisimmista yleissuojaimista hyvin istuvalla sovitteella, joka mukautuu hyvin korvasi muotoon. Se on ihanteellinen käytettäväksi myös päähineiden kanssa, sillä se ei tule korven ulkopuolelle. ACS Pacato on valmistettu erittäin pehmeästä ja joustavasta silikonista.

ACS Pacato tarjoaa noin 16 desibelin vaimennuksen, joten se sopii erinomaisesti musiikin kuunteluun tai muihin meluisiin ympäristöihin. Pacato on suunniteltu siten, että voit nauttia musiikin koko äänialasta turvallisimmilla voimakkuuksilla välttäen perinteisen vaahtomuovisuojaimen tarjoamaa tunkkaista ääntä.

Pakkaus sisältää:

  • 1 pari Pacato -suojaimia
  • alumiininen säilytystuubi avaimenperärenkaalla
  • käyttöohjeet.
You don't have permission to register