Asiakaspalvelu 020 7199 347 Avoinna ma-pe 8-16

Back to top
Image Alt
/ / Kuulokojeiden tarvikkeet / Flow med dry-cap uv kuivauslaite

Flow med dry-cap uv kuivauslaite

99.99 

Tuotetunnus (SKU): 852703 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Dry-cap uv on kuivauslaite, jonka avulla pidät kuulokojeesi, kuulokkeesi tai korvamonitorisi kunnossa. Laitteessa on 30minuutin kuivaus ja puhdistusohjelma, jota käyttämällä päivittäin pidennät tuotteesi käyttöikää sekä ennalta ehkäiset kosteusvaurioita.

Kuulokkeet ja älypuhelimet kasvattavat kokoajan suosiotaan ympäri maailmaa.
Kuulokkeista on tullut tärkeä osa viestintäämme. Ne eivät ole enää vain välineitä joilla kuuntelemme musiikkia tai käymme puhelinkeskusteluja. Bluetooth- yhteys mahdollistaa langattoman yhteyden lähes kaikkiin laitteisiin.

Kuulokkeet toimivat vaimentamalla ympäristön ääniä (melunvaimennus ja vastaamelu) ja toisaalta samalla parantavat esim. kuunneltavan musiikin ääntä. Mikrofonit eivät pelkästään vain tallenna puhetta vaan voimme antaa ääniohjauksen kautta erilaisia komentoja (esim. Siri, Echo..). Anturit keräävät myös eri liikuntasovelluksille biometrisiä tietoja (fitness-trackerit) Kuulokkeet ovat myös tulleet jo kooltaan hyvin pieniksi, joten niitä voidaan käyttää mukavasti pitkiäkin aikoja ja niiden akunkestot ovat kasvaneet.

Myös kuulokojeisiin on löytynyt samaa teknologiaa kuin kuulokkeisiin.
Kuulokojeissa esiintyy samoja ongelmia kuin kuulokkeissakin. Kosteus ja lataus syövät akunkestoa siinä, missä ennen paristot kuluivat nopeammin loppuun. Tutkimukset ovat osoittaneet dry-cap uv® on tuote tämäntyyppisten ongelmien ratkaisuun. Kuvitelkaa esimerkiksi muusikko tai artisti joka ilta toisensa jälkeen laulaa ja soittaa konserteissa. Kuulonsuojaimet ja korvamonitorit eivät varmasti säästy kosteudelta ja niiden pitää olla käyttövalmiina jo pienen tauon jälkeen uudelleen.

Mikäli kuulokojeet tai kuulonsuojaimet vahingoittuvat esim. liian kosteuden vuoksi, on niiden kertahankintahinta todella suuri kun ajatellaan että oikeanlaisella puhdistuksella ja kuivauksella vahingot olisi voitu välttää. Käyttöikä myös pitenee kun tuotteista pidetään riittävää ja oikeanlaista huolta.

You don't have permission to register