Asiakaspalvelu 020 7199 347 Avoinna ma-pe 8-16

Back to top
Image Alt
/ / Korvien hoitotuotteet / Otocur-korvasuihke 30 ml

Otocur-korvasuihke 30 ml

15.50 

Tuotetunnus (SKU): 00152 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Otocur on Suomessa tutkittu, kehitetty ja valmistettu korvien hoitoöljy. Säännöllisesti käytettynä Otocur ennaltaehkäisee korvavahatulpan muodostumista sekä toistuvaa korvakäytävän tulehdusta. Otocur hoitaa myös kuivaa ja kutisevaa korvakäytävää.

Korvakäytävän tukkivan vahatulpan, on todettu aiheuttavan kuulon huonontumista, huimausta, kipua ja tasapaino-ongelmia. Korvakäytävän tukkiva vahatulppa on varsin yleinen ja hankala ongelma, jota perinteisesti hoidetaan liuottamalla ja mekaanisesti puhdistamalla. Usein toimenpide saattaa olla epämiellyttävä, vaivalloinen ja aikaa vievä. Otocur pehmittää tehokkaasti korvavahaa, helpottaa liiallisen vahan poistumista korvakäytävästä sekä ehkäisee uuden vahatulpan syntymistä.

Korvakäytävän tulehdus on usein toistuva ongelma erityisesti uimareilla ja lapsilla. Vesi ja bakteerit heikentävät korvakäytävän omaa suojamekanismiä ja altistavat tulehduksille. Otocur suojaa korvakäytävän herkkää ihoa tilanteissa, joissa korvan oma vahasuoja on tilapäisesti heikentynyt ja ennaltaehkäisee toistuvia korvakäytävän tulehduksia.

Otocur-korvasuihke on jojobaa sisältävä korvakäytävien hoitoöljy:

  • Korvavahatulpan ennaltaehkäisyyn ja poistoon
  • Korvakäytävän tulehduksen ennalta ehkäisyyn
  • Kuivien ja kutisevien korvakäytävien hoitoon

Otocur-korvasuihke on kätevässä 30 ml pumppupulossa jossa on kätevä suutin,minkä avulla suihketta on helppo annostella ja käyttää.

You don't have permission to register